A4

Ambient i dalluar që garanton qetësinë dhe rehatinë!

Kjo banesë ka dy dhoma gjumi me një pamje që të siguron privatësi. Dhoma e ditës është e organizuar ashtuqë kuzhina të ketë mundësi të ndahet nga hapësira e përbashkët e dhomës së ditës. Gjithashtu dhoma e fjetjes dhe banjo mund të veçohen nga pjesa tjetër e banesës duke krijuar privatësi. Në ballkon ka qasje dhoma e ditës dhe si tërësi kjo banesë ofron pamje relaksuese dhe ambient komod.