A1

Apartament i ngrohtë me pamje të veçantë! Një zgjedhje ideale!

Kjo banesë e veçantë me dy dhoma gjumi, me ide banimi të asistuar nga ekipa e arkitektëve ofron komoditetin e përkryer për familjen tuaj. Ka një paradhomë të gjerë mikëpritëse dhe ofron një pamje të mrekullueshme nga kryeqyteti, me ballkonin në të cilin kanë qasje dy dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës.