A2

Gatuaj me shumë dashuri dhe shijo komoditetin që ofron ky ambient!

Banesë me dy dhoma gjumi që ofron një hapësirë komode, të organizuar në mënyrë shumë funksionale. Vlen të përmendet komforiteti që ka kuzhina, ku mund të shtohet një kënd për ngrënie të shpejtë. Ka një ballkon që ofron qetësi dhe rehati me pamjen që ka.