A3

Kaloni momente të paharruara në çdo ambient të kësaj banese unike!

Është e kombinuar me shumë shije dhe e sinkronizuar funksionalisht me tërësinë e banimit. Ka dy dhoma gjumi me pamje që u siguron privatësi. Tryezaria e kësaj banese është shumë komfore dhe e veçuar. Gjithashtu, banesa ofron mundësinë që dhoma e gjumit dhe banjo të ndahen si një zonë më private.