A5

Është e organizuar dhe menduar aq mirë me një hapësirë të mjaftueshme dhe komoditet të garantuar!

Banesë e cila ofron një hapësirë komode dhe relaksuese të dhomës së ditës me kuzhinën e cila mund të ndahet nga pjesa tjetër. Ka dy dhoma gjumi, një nga të cilat është për një person. Kjo banesë gjithashtu ka një banjo me përmasa të mëdha. Ballkoni në të cilin kanë qasje dy dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës, ofron një pamje relaksuese.