A6

Ndjej kënaqësi në çdo ambient të kësaj banese!

Një banesë shumë mirë e organizuar dhe hapësirë e balancuar me dy dhoma gjumi. Të dy dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës kanë qasje në ballkon i cili ofron një pamje të qetë dhe relaksuese. Kuzhina ka mundësi të ndarjes nga hapësira e përbashkët dhe qasja në dhomën e ditës është shumë e gjerë.