A8

Banesë e rehatshme me komoditet maksimal dhe jo VETËM!

Një ndër banesat më të mëdha të hyrjes A, me tre dhoma gjumi, e cila ofron rehatinë që do familje dëshiron. Ka ballkonin më të madh nga të gjitha banesat, në të cilin kanë qasje dy dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës. Kuzhina ka mundësi të ndarjes nga hapësira e përbashkët e dhomës së ditës.