A9

Hapësirë aq mirë e organizuar për të shijuar komoditetin dhe ngrohtësinë familjare!

Apartamenti më i vogël i hyrjes A, me një dhomë gjumi, i cili është i organizuar ashtu që të ofrojë komoditetin e njëjtë me apartamentet e tjera. Hapësirat luksoze që ofron, e bëjnë një apartament shumë funksional dhe praktik.