B1

Ambient i mirëorganizuar të cilin e kompleton ballkoni i tij komod!

Banesë shumë e harmonizuar në organizim, me një ballkon me pamje nga kryeqyteti, në të cilin ka qasje nga dhoma e gjumit dhe dhoma e ditës. Ka dy dhoma gjumi dhe, edhe në këtë banesë, kuzhina me tryezari kanë organizim të hapur me ndërlidhje në qëndrim ditor.