B2

Keni bërë zgjedhjen e duhur!

“Banesa më e madhe e hyrjes B, me tre dhoma gjumi, me një ballkon me pamje nga kryeqyteti në të cilin ka qasje nga dy dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës. Ofron mundësinë që dy dhomat e gjumit dhe banjo të ndahen nga pjesa tjetër e banesës dhe të akomodimit të garderobës përgjatë korridorit.
Qëndrimi ditor dhe kuzhina kanë hapësirë mjaftueshëm luksoze duke u bazuar në normativat europiane.”