B3

Ambient shumë i përshtatshëm për të kaluar momente të paharruara me familjen dhe me më të dashurit tuaj!

Nga ky apartament mund të inspirohemi çdo mëngjes për një ditë dinamike me pamjen që ofron nga dhomat e gjumit dhe dhoma e ditës. Dy dhomat e gjumit kanë një ballkon të veçuar nga ai i dhomës së ditës. Është hapësirë shumë kompakte e cila ofron mundësi riorganizimi.