B4

Jeto ndryshimin brenda!

E vetmja banesë e cila ka shtrirje në të dy anët e kundërta të qytetit. Ka dy dhoma komode të gjumit ku secila ka ballkonet me pamje të ndryshme dhe një zgjidhje funksionale të këndit të ngrënies me kuzhinë dhe qëndrim ditor.