C1

Praktike në shfrytëzim dhe ambient i përsosur me pamjen ekskluzive të qytetit!

Banesë dy dhomëshe me një organizim shumë praktik për familjen tuaj. Ka një organizim shumë të harmonizuar dhe një ballkon me pamje nga kryeqyteti në të cilin ka qasje nga dhoma e gjumit dhe dhoma e ditës.