C2

Hapësirë e jashtëzakonshme të cilën mund ta shijoni me familjarët dhe miqtë tuaj!

Ka sipërfaqen më të madhe në hyrjen C; është e vetmja me tre dhoma gjumi në këtë hyrje dhe e vetmja banesë në kompleks që ka ventilim natyral të banjos. Një nga dhomat e gjumit ka ballkon të veçantë, ndërsa dy dhomat e tjera të gjumit dhe dhoma e ditës kanë ballkon të përbashkët