C3

Pamjet dinamike bashkë me ndriçimin natyral e bëjnë këtë apartament të dalluar!

Apartamenti ideal për persona të cilët adhurojnë ndriçimin natyral dhe relaksin në ambientin e jashtëm. Ofron ndriçim natyral nga të dy anët e tij dhe dy ballkone të cilët ofrojnë pamje të ndryshme. Apartamenti posedon dy dhoma të gjumit të cilat kanë një ballkon të përbashkët.