C4

Ambient i ngrohtë dhe ideal për një familje të vogël. Po ju presim brenda!

Banesë e përshtatshme për çifte dhe familje të vogla, me një organizim shumë të mirë dhe shumë praktike. Si dhoma e ditës, ashtu edhe dhoma e gjumit kanë qasje në ballkon.