Për Ne

Për Ne

Mirë se vini ne Dukagjini Residence

Dukagjini INVEST është kompani projektuese ndërtimore e themeluar në Prill të vitit 2007 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar. Kompania gjithnjë ka hulumtuar për mundësi investimi në Kosovë, prandaj, me rastin e shpalljes së valës së pestë të privatizimit në vend, “Dukagjini Invest” me sukses ka privatizuar Fabrikën e Plastikës në Prishtinë, fabrikë dikur lidere në prodhime dekorative nga plastika për shfrytëzim të gjerë në industri dhe tregti.
Porta e qytetit të Prishtinës brenda pak viteve do të jetë tepër më e dinjitetshme. Kompleksi gjigand Dukagjini Center shumë shpejte në shërbimin tuaj në pikën më strategjike të kryeqytetit. Tërësia ndërtimore e banimit në kuadër të këtij kompleksi – “Dukagjini Residence”, është produkti më i ri nga ndërmarrja jonë, me të cilin tentojmë të vendosim një standard të ri të banimit kualitativ dhe komfor.

Ekipa

Ekipa e Dukagjini Residence

Ekipi ynë përbëhet nga individë profesionistë që vetëm kërkojnë t'ju ndihmojnë të merrni vendimin më të mirë të mundshëm!

Agron Sallova

CEO - Menaxher i Projektit

Arbëresha Maloku

Menaxhere e Shitjes

Blerina Mati

Menaxhere e Marketingut

Njomza Domi

Menaxhere e Dizajnit - Arkitekte

Arsim Kodra

Inxhinier i Ndërtimtarisë - Koordinator i stafit mbikqyrës

Eroll Ahmeti

Inxhinier i Ndërtimtarisë

Behar Zeqiri

Inxhinier i Elektroteknikës

Dardan Shkodrani

Arkitekt

Armend Shala

Inxhinier i Ndërtimtarisë